2323 Wortel, Beukendreef 1 - woning 6D
€ 449.000Te koop
Type Nieuwbouwwoning
2323 Wortel, Beukendreef 1 - woning 6D
3 slaapkamers
1 badkamer
EPC E-peil E10
Foto's: Klik hier

AANKOOP ONDER 6% BTW IN PLAATS VAN 21% BTW IS MOGELIJK!

REEDS 50% VERKOCHT!

6 prachtig halfopen BEN (E-peil max E10) woningen op zeer gunstige ligging.

 

Deze woningen zijn allen voorzien van een autostaanplaats of carport en een ruime tuin.

Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, lucht-water warmtepomp en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.

De VOLLEDIGE AFWERKING van de woningen volgens het verkooplastenboek is inbegrepen in de prijs. De woningen worden volledig afgewerkt volgens uw eigen smaak.

Hierbij kan u meer informatie terug vinden omtrent de verschillende woningen:

Woning 6B: prachtige halfopen nieuwbouwwoning gelegen op een mooi perceel van 330 m². Deze woning bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met bureauruimte én met open keuken (mét keukeneiland), berging, inkomhal, 2 aparte toiletten, 3 mooie slaapkamers, badkamer (met ligbad én douche), wasplaats, vaste trap naar de zolderverdieping (kan eventueel ook ingericht worden als slaapkamer), ruime tuin met terras en een oprit aan de woning met een autostaanplaats.

VP woning 6B: € 449.000,00 excl. RR, BTW en andere kosten

Woning 6C/H: prachtige halfopen nieuwbouwwoning gelegen op een mooi perceel van 381m². Deze woning bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met bureauruimte én met open keuken (mét keukeneiland), berging, inkomhal, 2 aparte toiletten, 3 ruime slaapkamers, badkamer (met ligbad én douche), wasplaats, vaste trap naar de zolderverdieping (kan eventueel ook ingericht worden als slaapkamer), ruime tuin met terras en een oprit aan de woning met een carport.

VP woning 6C/H: VERKOCHT ONDER VOORWAARDEN

Woning 6D: prachtige halfopen nieuwbouwwoning gelegen op een mooi perceel van 322m². Deze woning bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met bureauruimte én met open keuken (mét keukeneiland), berging, inkomhal, 2 aparte toiletten, 3 ruime slaapkamers, badkamer (met ligbad én douche), wasplaats, vaste trap naar de zolderverdieping (kan eventueel ook ingericht worden als slaapkamer), ruime tuin met  terras en een oprit aan de woning met een carport.

VP woning 6D: € 449.000,00 excl. RR, BTW en andere kosten

Woning 6E: VERKOCHT 

Woning 6F/K: prachtige halfopen nieuwbouwwoning gelegen op een zeer ruim perceel van 820 m². Deze woning bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met bureauruimte én met open keuken (mét keukeneiland), berging, inkomhal, 2 aparte toiletten, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer voorzien van een dressingruimte, badkamer (met ligbad én douche), wasplaats, vaste trap naar de zolderverdieping (kan eventueel ook ingericht worden als slaapkamer), ruime tuin met  terras en een oprit aan de woning met een carport.

VP woning 6F/K: € 499.000,00 excl. RR, BTW en andere kosten

Woning 6G: VERKOCHT

 

 

Deze gegevens zijn ten titel van inlichting en niet bindend.